• Srpski
  • English
  • Magyar

Kamionska cerada

12 posts / 0 new
Last post
Anonymous (nije potvrđen)
Kamionska cerada

Kamionska cerada isporucena u rekordnom roku. U milimetar tacna mera. Kvalitet za sada odlican! Takodje odlicna stampa na ceradi.

Dušan Jotić
ivica
kamionska cerada

Dobar dan,

molim Vas za pomoc. Uvezao sam kamion sa ceradom na kojoj je i štampa. mislim da je digitalna jer je preko cele stranice kamiona. Veoma je izbledela, a i na stranom je jeziku, tj predstavlja sasvim drugu firmu.

Moje pitanje je, da li je moguće prestampati postojecu stampu? jer kako mi se cini cerada je u dobrom stanju.

Ivica
Luna cerade
kamionska cerada

Postovani,

u koliko je na ceradi u punom formatu cerade digitalni print, tada nije moguce obrisati kompletnu stampu sa cerade. Ukoliko je brendiranje cerade uradjeno  nanosom PVC farbe preko šablon folije, takozvana vektorska štampa, onda je moguće izbrisati natpis i to opet u zavisnosti od veličine istog. Takodje, moguce je preko postojeceg natpisa zalepiti novu ceradu i ispisati novi natpis. Jos jedna opcija je, da se urade nove bočne stranice cerade na kamionu i da se potom uradi i brendiranje. tada je u opciji i digitalna štampa na ceradi.

Za sva dodatna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju. Pozovite nas ili dodjite sa kamionom do nas da preciziramo sve detalje.

Pozdrav!

Luna cerade
Sale
Kamionska cerada

Postovanje,

Molim Vas, interesuje me, da li je moguce da se na kamionu sa klasičnim arnjevima i takvom ceradom, izvrsi prepravka i da se ugradi šina sa rol toćkićima i da se izradi rol bočna cerada

Dimenzije kamiona su d:620 š:244 v:194

Hvala!

Sale
Luna cerade
kamionska cerada

Postovani,

za potpun odgovor, neophodno je da detaljno pregledamo Vas kamion. Prepravka standardnih arnjeva u arnjeve za rol cerade nije jednostavna. Pre svega, krov kamiona je tada jedna celina, tj cerada za krov kamiona je potpuno odvojena od bočnih stranica cerade. Neophodno je izvrsiti dodatno ucvrscivanje vertikalnih stubova, kao i dodati arnjeve po krovu. Sve to uraditi,a da se ne menjaju spoljni gabariti tovarnog prostora.

Dakle, bez detaljnog uvida u stanje kamiona, neki precizniji odgovor vam ne mozemo dati.

Luna cerade
Pavle
Kamionska cerada

Dobro jutro,

posedujem poluprikolicu sa roll stranicama Kegel.  Krov sam prosle godine menjao kod vas i to je uradjeno skroz ok. Sada bih radio bocne strane na sleperu. Da li se moraju sve one kopce sa strane i tockici kupovati novi? takodje su mi i one vertikalne sipke za zatezanje cerade iskrivljene, a jedna sipka se stalno otkopcava i ispada iz lezista. Razmisljam i o brendiranju bocnih stranica, ali nemam jasnu ideju.

Hvala i pozdrav.

Pavle
Luna cerade
Kamionske cerade

Postovani Pavle,

Svakako da kod nas mozete da  porucite nove  bocne strane za Vasu poluprikolicu. Izradicemo ih od 900g cerade, proizvodjač "Mehler" Nemacka.  Sto se tice svih drugih pratecih delova-galanterije na ceradama, tu sve radimo po Vasoj zelji. Naime,  mozemo stare spanere i roll tockice demontirati sa starih ceradni stranica slepera i montirati na nove. Naravno, tom prilikom bi pregledali u kakvom su stanju i svakako bi napravili selekciju. Iskrivljene, ostecene spanere i tockice bi  morali da zamenimo sa novim.

Takodje, zamenicemo i alu profilne zatezace cerade, jer ako su se iskrivili, definitivno nisu u funkciji. Verovatno je i to razlog zasto iskacu iz reduktora.  Kada dodjete sa poluprikolicom kod nas, sve cemo detaljno pregledati i dogovoriti se.

Sto se tice brendiranja cerade, mi Vam mozemo uraditi kompletnu pripremu i stampu. Bilo da je u pitanju digitalna stampa velikog formata, ili da je u pitanju ispisivanje natpisa PVC bojom preko sablon folije.

Pozovite nas, kako bi zakazali termin.

Pozdrav!

Luna cerade
auto_luna
Kamionska cerada

Poštovani Dušane,

pre svega, hvala Vam na lepom i afirmativnom komentaru.  Kao što smo i prilikom dogovaranja posla rekli  da ce cerada za  kamion biti završena za jedan dan, tako je i bilo. Najvažnije je rezervisati termin. 

Još jednom hvala i zelimo Vam mnogo predjenih kilometara sa novom ceradom. :)

Luna cerade
Miroslav
Kamionska cerada

Pozdrav,

Želeo bih da zamenim sve alke na stranici kamiona i da mi se ugrade one alke sa federom koje se okrenu i zakopčaju ceradu. Da li to mogu da uradim i koja je dalja procedura?

Da li je potrebna prepravka i na ceradi po ivicama gde se nalaze alke?

LP

Lav
auto_luna
Kamionska cerada

Poštovani,

Možemo da izvršimo kompletnu zamenu provodnika na stranicama kamiona i da montiramo rotirajuće provodnike sa oprugom, tj federom. Mislim, da će takodje biti potrebno na ceradi uraditi i nove rubove sa postavljanjem ovalnih ringli, koje se jedino mogu koristiti uz takve provodnike. U koliko ste u mogućnosti, dodjite do nas u firmu da detaljno pregledamo ceradu i stranice i da Vam kompletiramo ponudu sa potrebnim radovima.  Svakako je potrebno zakazati termin za opisane radove.

Srdačan pozdrav!

Luna cerade
redline
Cerada za auto prikolicu

Poštovani,

Planiram da kod vas uradim ceradu za auto prikolicu. interesuje me da li je potrebno da ceradu uradite od one najdeblje cerade, mislim da se takva cerada naziva 900gramska? to Vas pitam jer ću u auto prikolici prevoziti materijal za izradu nameštaja i ne bi smeo da pokisne, ili da se cerada brzo pocepa.

Hvala i srećna vam Nova godina :)

Siniša
auto_luna
Cerada za auto prikolicu

Poštovani Siniša,

 Nema potrebe da se cerada za auto prikolicu izradjuje od platna čija je težina 900g/m2.  Navedene cerade se koriste za izradu bočnih strana na poluprikolicama (šleperima) tipa trostrani rol.  Za sve druge tipove kamiona i kamiona sa prikolicom, koriste se cerade od 680g/m2.  Za auto prikolice manjih dimenzija, koriste se i cerade od 650g/m2.

Niste naveli dimenzije Vaše auto prikolice, ali u svakom slučaju, predlažemo da izradjena cerada bude od platna težine 680g/m2.  Pri izradi cerade, koristimo ceradno platno Nemačkog proizvodjača "Mehler". Cerada je svakako vodonepropusna, a paropropusna. Dvostrano lakirana sa zaštitnim UV premazom. Otporna je na sve vremenske prilike u temperaturnom intervalu od -40 do + 70C. Na sve izradjene cerade dajemo garanciju od 5god. A na otpornost na UV zrake i vodonepropustnost do 10godina. Tako da smatramo da predložena cerada u potpunosti zadovoljava Vaše potrebe i savršeno će štititi materijal koji budete prevozili u Vašoj auto prikolici.

Kolektiv Luna cerade Vam želi sve najlepše u Novoj Godini i za Božićne praznike.

Luna cerade