Nadogradnja auto-prikolica i kamiona
Luna Cerade

Nadogradnja auto-prikolica i kamiona

Luna cerade termékek / Nadogradnja auto-prikolica i kamiona

Hozzászerelés autó utánfutókhoz és teherautókhoz

Az ív kifejezés a ponyvát tartó alsó szerkezetre utal. Mindig a jármű rakománydobozára vannak felszerelve. Acélcsövekből készülnek, de az ügyfél kérésére ALU profilokból is készülhetnek.

A tetőn lévő ívek aluminium csövekből vagy horganyzott csövekből is készülhetnek, mindezt kombinálva az alap acélszerkezettel, amely függőleges oszlopokból és oldalsó vízszintes oszlopokból áll, amelyek az ívek alapját képezik.

Gyártunk még olyan nem tipikus, vagyis nem szabványos, íveket is járművekhez, amelyek építkezési anyagot, csöveket vagy létrákat szállítanak, amelyek hosszabbak, mint a rakománydoboz, ezért egy vízszintes csövet kell felszerelni az ívek elejére a jármű fülkéjének magasságában, a ponyvára pedig nyílást készítünk. amelyeken keresztül a rakománydoboznál hosszabb elemek is áthúzhatóak.

Alapkivitelben kétféle ívet gyártunk: rögzítettet és szétszerelhetőt.

A rögzített ívek össze vannak hegesztve egy egésszé. Csavarokkal rögzítik őket a láda padlójához, és ha szükséges, a csavarok elengedésével és a teljes zsanérszerkezet eltávolításával eltávolíthatók a rakománydobozból. Ez a változat praktikus kisebb rakománydobozokkal felszerelt járműveknél, valamint autó pótkocsiknál.

A rakomány rögzítésél az ívek oldalán, valamint elülső és hátsó oldalán felszerelhetők fa- vagy a vevő kérésére alumínium lécek is. Az ívek magasságától függően 1,2 vagy 3 sor lécet építünk be.

Kapcsolódó témák


docxfilePDF