Ponyvák mindenféle teherautóhoz és járműhöz
Luna Cerade

Ponyvák mindenféle teherautóhoz és járműhöz

Luna cerade termékek / Ponyvák mindenféle teherautóhoz és járműhöz

3 OLDALAS GÖRDÜLŐ, VAGY HAJTÓMŰVES PONYVÁK TEHERAUTÓKHOZ

TRUCKS WITH THREE-SIDED ROLL OR TAUTLINER SYSTEMS

A háromoldalas gördülő vagy hajtóműves rendszerek manapság a leggyakoribb ponyvás rendszerek a félpótkocsiknál, mivel ezek lehetővé teszik az oldalak és a tetők nagyon egyszerű és kényelmes kinyitását és becsukását. Ezeknek csúsztatható oldalsó ponyvái vannak és olyan félpótkocsikhoz is illeszthetőek, amelyeknek nincs alumínium oldaluk. A ponyva három részből áll, az oldalak külön vannak, vagyis függetlenül a ponyva tető részétől. A tető is mozgatható. Az oldalakra hosszában és keresztben szíjak vannak hegesztve, a ponyva alsó részére szíjfeszítők vannak felszerelve, melyek lehetnek közvetlen feszítők vagy zsanérokkal ellátottak. A ponyva felső részén a görgőket a feszítőkkel szemben kell felszerelni, amelyekkel a ponyva a profilhoz van rögzítve, vagyis egy olyan sínhez, amelyen keresztül a ponyva teljes oldalsó része könnyen mozgatható balra vagy jobbra.

A ponyva tetőrészét minden olyan helyen meg kell erősíteni, ahol keresztirányú ívekre és hosszanti felépítésre támaszkodik. A ponyva tetőrészét oldalirányban csavarozzák vagy erősítik az ívekre, és belülről speciális szíjakkal rögzítik a keresztirányú profilokhoz, azaz az ívekhez. Ezek a ponyvák POLYMAR PVC ponyvából készülnek, súlyuk 900 g/m2, melyeket a német MEHLER gyárt.

Ezenkívül háromoldalú tekercsrendszer lehet olyan félpótkocsikon is, amelyeknek alumínium oldala van. Ilyenkor az alsó részben a feszítők helyett klasszikus vezetékekkel ellátott rendszert, galvanizált acélgyűrűket és műanyaggal bevont kábelt használnak.

KLASSZIKUS TEHERAUTÓ PONYVÁK

KLASIČNE KAMIONSKE CERADE

Ezt a teherautó ponyva modellt képviselik leggyakrabban utainkon. A klasszikus teherautó ponyva megfelel a nemzetközi szállításra vonatkozó európai előírásoknak. A ponyva oldala, a tetőrész, valamint az első és a hátsó rész egy egészet alkot. A ponyva minden alkatrésze maximálisan meg van erősítve minden olyan helyen, melyen a ponyva fekszik, azaz ahol az ívekre és a szerkezetre támaszkodik.

Ezek a ponyvák POLYMAR PVC ponyvából készültek, súlyuk 680 g/m2, a németországi MEHLER gyártja őket.

TEHERAUTÓ PONYVÁK OLYAN KAMIONOKHOZ, MELYEKEN HOZZÁÉPÍTETT ÍVEK VANNAK

KAMIONSKE CERADE NA KAMIONIMA NA KOJIMA JE IZVRŠENA NADOGRADNJA ARNJEVA

Az ilyen teherautó ponyvákat nagyon hasonló rendszerrel állítják elő, mint a háromoldalas gördülő ponyvát, azzal az eltéréssel, hogy az alapvető különbség az, hogy a tető rögzítve van, míg a ponyva oldalsó részei hengeres kerekekkel mozgathatók, az alsó részen pedig drótok és műanyaggal bevont kábelek a segítségével vannak a ponyvák felfüggesztve.

Ezek a ponyvák POLYMAR PVC ponyvából készültek, súlyuk 680 g/m2, a németországi MEHLER gyártja őket.

PONYVÁK BILLENŐS KAMIONOKHOZ

CERADE ZA KIPER KAMIONE

A billenőkocsi eltérő rendszerei és méretei miatt a rakomány ponyvája 680 vagy 900 g/m2 PVC anyagból készül. A leggyakoribb rendszer a takarók oldalsó tekercselési rendszere, alumínium léccel vagy hengeres tengellyel. Alumínium lécek tartói és szíjfelszítők szíjakkal is kaphatóak. Valamint 8 mm átmérőjű, rugalmas kötelek is.

PONYVÁK AUTÓ UTÁNFUTÓKHOZ

CERADE ZA AUTOPRIKOLICE

Az autók utánfutóinak ponyvái ugyanúgy készülnek, mint a nagyobb és közepes méretű teherautóké. Meg vannak erősítve minden olyan helyen, ahol az ívek és a szerkezet érintkeznek. Az ilyen ponyvák 680 g/m2 tömegű POLYMAR PVC ponyvából készülnek, amelyet a német MEHLER gyárt.

Kapcsolódó témák


docxfilePDF