Luna Cerade
Luna Cerade

Luna Cerade

Luna cerade termékek / Luna Cerade

PVC átlátszó fóliák teraszokhoz

A télikertek a tér esztétikai szempontból vonzó minőségi aspektusát képviselik, amelynek nagyon széleskörű alkalmazása és célja van. A télikertek a gyakorlatban rendkívül ellenállónak bizonyulnak a különböző időjárási viszonyok között, és rendkívül jövedelmező befektetés. Számos oka van annak, hogy miért fektessünk be télikertekbe.

Providne folije za terase

A télikert a terasz, erkély, létesítmény szerves részévé válhat. Télikerttel növelheti lakóterét, ideiglenes tárolót, raktárt, garázst, üvegházat hozhat létre, befedheti az udvaron lévő medencét, tetőteraszt…

Providna folija za zatvaranje terasa i ostalih objekata

A télikertek szerkezete fémből (fém profilokból) készül, a télikertek oldalait átlátszó, kristály PVC fóliával zárják le, mely cipzárral vagy csúsztatható rendszerrel működik. De lehet egyszerű kapcsolható pántokkal és hevederekkel is rögzíteni, mely ponyvával is kombinálható. A télikerteket nagyon széles körben használják. Télikert létrehozásával növelheti vendéglátóipari létesítményének kapacitást, mellyel újabb hangulatos helyet kap az étterem előtt. Ideális dohányzó-, vagy kiegészítő helyiség is lehet. Viszont mindennek a "csúcsa" a jó összeszerelés.

A nyári kertek ideális választás minden típusú vendéglátóhely számára, minőségi kivitelezésük és anyagaik garantálják a hosszú élettartamot. A nyári kertekkel kényelmes és árnyékos területet hozhat létre a látogatók számára az étterem előtt. A nyári kertek a megfelelő módszer a maximális kényelem biztosítására az vendégek számára, miközben megvédik őket a hőtől és az UV sugárzástól. A nyári kertek szerkezetének építése fémből, elsősorban acélprofilokból készül, míg a tető rész mozgatható vagy rögzített (ajánlásunk szerint) impregnált vászonból készülhet, mely kiváló minőségű, ellenáll az időjárási viszonyoknak, különösen az UV-sugaraknak.

Kapcsolódó témák


docxfilePDF