Takarók és ponyvák csónakokhoz
Luna Cerade

Takarók és ponyvák csónakokhoz

Luna cerade termékek / Takarók és ponyvák csónakokhoz

Takarók és ponyvák csónakokhoz

A csónakok és motorcsónakok bimini napellenzőit napvédelemre és gyengébb esők esetén használják. Ezért, mivel a hajó és a motorcsónak a vízen tartózkodik, a bimini napellenzők elkészítéséhez felhasznált anyagoknak kivételes minőségűnek és különleges célúaknak kell lenniük. A napellenzőket folyamatosan befolyásolják az UV sugarak, a szél, a víz, a tengeren pedig a sós víz. Mindez elég ahhoz, hogy figyelembe vegyük, hogy a bimini napellenzőket jó hírű gyártók legmagasabb minőségű anyagaiból kell készíteni. Ugyanígy az összes többi nyersanyag is... a varrócérnától kezdve, a kapcsokon, cipzárokon át egészen az átlátszó PVC kristályfóliáig.

A legmagasabb minőségű anyagokat használjuk, amelyeket hosszú ideig tartó használatra és a csónak megfelelő tárolására terveztünk.

Ha a csónak biztonsági takaróiról van szó, akkor az egész csónakot befedő, szezonon kívüli időszakban használatos takarókról beszélünk, amikor azok a parton vannak, vagy a parthoz kikötve. Arra szolgál, hogy megvédje őket a téli körülmények között a hótól és az esőtől. A legtöbb esetben az erre a célra használatos védőtakarók speciális PVC ponyvából készülnek, amely sokkal könnyebbek és rugalmasabbak. A takaró szélére gumit vagy kötelet varrunk, amivel azt a csónak széleihez tudják rögzíteni.

Kapcsolódó témák


docxfilePDF