Luna Cerade
Luna Cerade

Luna Cerade

Luna Cerade proizvodi / Luna Cerade

U našem proizvodnom pogonu posedujemo posebne industrijske mašine za šivenje različitih materijala, od PVC cerada najvećih gramaža, pa do ostalih platnenih i drugih materijala koji se zbog svojih karakteristika i specifičnih oblika ne mogu variti vrelim vazduhom ili VF mašinom.

Krojenje i šivenje

Ovu vrstu usluge u glavnom pružamo kupcima sa već pripremljenim specifičnim zahtevom. Pored potreba u industriji, takodje krojimo i šijemo džakove za boks, sportske strunjače svih dimenzija, zaštitna vrata za viljuškare, uloške za bazene za navodnjavanje i mnogo toga po zahtevu naših kupaca.

Uslužno krojenje za inostranstvo

U poslednje vreme, naša firme sve više dobija upite i ponude za uslužno krojenje i šivenje za poznatog kupca iz inostranstva. Radi se o proizvodima od PVC cerade, akrilnog platna, impregniranog platna, razna keper platna i drugih materijala iz palete materijala koji se koriste u teškoj tekstilnoj industriji. Tu pre svega spadaju proizvodi za zaštitu robe prilikom transporta, dakle razne zaštitne navlake i vreće. Zaštitni prekrivači za čamce i druga plovila. Tenda akrilna platna, tende za čamce, cerade i prekrivači za automobile.

Cena uslužnog krojenja i šivenja

Cenu uslužnog krojenja i šivenja formiramo za svaki upit posebno, uzimajući razne parametre u obzir. pre svega, vrstu materijala, količinu kao i rokove isporuke.

Povezane teme


img
Šta su ljudi rekli o nama

Sjajna kompanija vrhunski proizvodi

Luna Cerade
Iskustva

“Odlicna saradnja korektna cena i sve u roku po dogovoru bravo !!!”

img
Zoran Buljic
Google Review

“Kamionska cerada isporucena u rekordnom roku. U milimetar tacna mera. Kvalitet za sada odlican! Takodje odlicna stampa na ceradi.”

img
Dušan Jotić
Google Review

“Zadovoljna sam uslugom, kvalitetom materijala i odnosom osoblja prema musteriji. Moja preporuka!!!”

img
Ljiljana Milovanovic
Google Review
bg

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt

Luna Cerade d.o.o. Novi Sad je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA Novi Sad. Tradiciju i iskustvo koje se nadograđivalo preko 70 godina sada želimo da unapredimo i prilagodimo modernim zahtevima tržišta. Dakle u našim rukama se nalazi znanje, sedamdesetogodišnje iskustvo i ogromna želja da se sve to uskladi i objedini kroz kvalitet proizvoda i usluga koje želimo da ponudimo našim klijentima...

Kontakt
Kontakt info

Lokacija: Milana Janića 29, Novi Sad, Srbija

Telefoni: +381 65 888 5530 +381 63 872 0809

Email: info@lunacerade.rs

Radno vreme: Pon-pet: 8:00 AM - 4:00 PM

docxfilePDF