• Srpski
  • English
  • Magyar

TENDE

7 posts / 0 new
Last post
Luna cerade
TENDE

Postovani klijenti,

na ovoj temi, koja je upravo otvorena, mozemo svi zajedno razmenjivati iskustva i savete  koji se odnose na nase proivode pod pojmom tende. Bez obzira da li vec imate kupljenu i namontiranu tendu naše proizvodnje, ili tek nameravate da je kupite, ili pak, imate tendu nekog drugog proizvodjaca pa Vam je potrebna sugestija ili odgovor na neko pitanje, servis ili zamena dotrajalog akrilnog  platna.

Takodje, ovde mozete pisati ili postavljati pitanja i o svim drugim proizvodima od akrilnog platna, kao sto su suncobrani, letnjikovci, pergole, paviljoni, baldahini ili jednostavno, o usluznom krojenju i šivenju akrilnog platna.

Slobodno se ovde obratite Vasem pouzdanom partneru Luna cerade i tende.

Srdačno,

Luna cerade.

Luna Cerade
Ravnica
Tende

Pozdrav Luna cerade,

Imamo tendu na terasi na nasoj vikendici. Ugradjena je pre 7 ili 8 godina.  Zelja nam je da zamenimo platno na tendi. Takodje, primetili smo i jedan problem na rekao bih konstrukciji ili mehanizmu tende.  Kao da se iskrivila. Na zidu je utiplana ispravno, ali onaj prednji deo i celo platno ne stoji  u ravni sa zidom ili podom terase. To jos vise dolazi do izrazaja kada se tenda namotava. Tj, kada zelimo da je skupimo. Te tako sklopljena, namotana stoji krivo na zidu. Tacno se vidi kao da je leva strana vise namotana od desne strane tende.  Zivimo u Novom Sadu, a vikendica nam je u Sr. Kamenici.

Ravnica
Luna cerade
Tende

Postovani,

pre svega hvala na poseti nasem web saitu i interesovanju za nase proizvode.  Mi svakako vrsimo zamenu dotrajalog platna na tendama. U nasem asortimanu, imamo preko 70 dezena, nekoliko renomiranih proizvodjača akrilnog platna. Za svaku izvrsenu zamenu platna na tendama, dajemo garanciju do 6 godina.

Da bi zamenili platno na tendi, nasi majstori svakako moraju izaci na lice mesta, demontirati tendu sa nosača i dopremiti tendu kod nas u radni pogon. Samim tim, tendu i sve njene sklopive delove cemo pregledati, pa cemo sasvim sigurno i utvrditi uzrok, zasto se tenda krivi pri sklapanju/namotavanju platna.  Ostavite nam vas kontakt sa adresom i ubrzo cemo vas kontaktirati i dogovoriti demontazu tende.

Srdacan pozdrav,

Luna cerade
Miroslav
Tenda platno

Molim Vas, htela bih da zamenim platno na tendi koju sam kupila u jednom diskont centru, mislim da je "Metro" u pitanju. Evidentno je bilo još na samom početku da to platno na novoj tendi nije prve klase. Nakon tri godine korišćenja, platno je izbledelo, tj boja na platnu. A nakon četvrte god platno je počelo da truli i da se  cepa.

Od kojeg platna vi šijete tende i da li dajete garanciju?

Pozdrav i hvala na odgovoru!

Olja
auto_luna
Tende

Poštovana Olja,

U nekom od ranijih odgovora na postove naših klijenata , napisali smo da koristimo akrilna impregnirana tenda platna, premium kvaliteta i to samo od renomiranih proizvodjača. Na takva akrilna platna, mi dajemo garanciju do 6god.  Na lageru posedujemo preko 60 dezena. Na Vama je samo da odaberete koji Vam se najviše dopada.

Naši majstori će prilikom zamene platna, pregledati i konstrukciju same tende. Po potrebi, očistiti zardjale povrsine. Svesni smo, da tende kupljene  u takvim i sličnim trgovinama, ne mogu da odgovore kvalitetom tendi i akrilnog platna koje  mi možemo ponuditi našim klijentima.

Kontaktirajte nas, da zakažemo termin kada naši majstori mogu doći da demontiraju tendu.

Srdačan pozdrav!

Luna cerade
redline
Tende

Pozdrav,

Molim vas da li mi neko moze reci ili pomoci, da li od dve polovne tende, koje u principu ne rade, moze da se sklopi jedna valjana tenda i potom sašije novo platno za takvu tendu? Tende sam zatekao na vikendici kada je kupljena.  Na jednoj tendi, jedna ruka je skroz zaglavljena, ne moze da se ispravi. Na drugoj tendi se opšte ne okrece onaj mehanizam koji sluzi za namotavanje i odmotavanje tendi.

Unapred hvala na odgovoru,

Igr V.

Igor
auto_luna
Tende

Poštovani Igore,

 

Teško je dati neki precizniji odgovor na Vaše pitanje, bez detaljnijeg uvida u stanje i tip tendi. Ukratko, u koliko se radi o istom tipu tendi, kao i istom proizvodjaču, onda je moguće izvesti prepravku i sastavljanje jedne ispravne tende. U suprotom, šanse su male. Kada je u pitanju šivenje i zamena tenda platna, to nije problem.

Za Više detalja, kontaktirajte nas na naš tel. Pa da neko od naših majstora izadje na lice mesta i pregleda tende.

Srdačan pozdrav!

Luna cerade