• Srpski
  • English
  • Magyar

Prekrivači i tende za čamce

Zašto tende na čamcima, gliserima, brodovima?

Tende na čamcima, gliserima i brodovima služe za zaštitu od sunca pa i od  kiše. Samim tim, što se čamac i gliser nalazi na vodi, materijali od kojih su izradjene tende za plovila moraju biti izuzetnog kvaliteta i posebne namene. Tende su pod stalnim uticajem UV zraka, vetra, vode, a na moru i slane vode. Sve ovo, dovoljno govori da se pri izradi bimini tendi moraju koristiti najkvalitetniji materijali, renomiranih proizvodjača. Takodje i sav drugi prateći repro materijal...od mašinskog konca za šivenje, drikera, rajsferšlusa, pa i providne PVC Kristal folije.

Koristimo najkvalitetnije materijale, namenjene da traju dugo i adekvatno čuvaju vaše plovilo.

Zašto prekrivači za čamce, glisere, brodove?

Kada su u pitanju zaštitni prekrivači za čamce, oni služe za prekrivanje kompletnog plovila u periodu van sezone, ili dok je čamac, gliser ili brod privezan na vezu, a u glavnom dok je na obali ili privezan uz obalu. Služi da zaštiti čamac od zimskih uslova, snega i kiše. Zaštitni prekrivači se u većini slučaja izradjuju od posebnog , za tu namenu PVC cerade koje je dosta lakša i “savitljivija” Po obodima prekrivača prošivena je guma ili kanap, kako bi se prekrivač pričvrstio uz ivice čamca. Takođe, prekrivač može biti izrađen od posebnog akrilnog platna,  koje se naziva nautičko platno.  Nautičko platno, je kao što smo i rekli, akrilno platno koje je veoma slično akrilnom platnu za tende. Razlika je u dodatnom voskiranom sloju- impregnaciji koja služi za zaštiti od prokišnjavanja. Takođe, kvalitetna nautička platna, renomiranih proizvođača, imaju tkanja od niti koja su od teflona.

 

 

Teme:

Nautičko platno; Tende za čamac; Cerade za čamac; Šivenje tendi za čamce; Zimski prekrivač za čamac; Šivenje cerade za čamac; Izrada tende za čamac; Prodaja čamaca; Cerada za čamac Srbija; Šivenje cerada Srbija; Ko šije tende za čamac u Novom Sadu; Kako napraviti tendu za čamac; Cerade za glisere; Tende za glisere; Šivenje tendi za glisere; Izrada tendi za glisere; Cerade za glisere Novi Sad; Tende za glisere Novi Sad; Luna Cerade; Kamionske cerade; PVC providne folije za terase; Zimski prekrivači za bazene; Nadogradnja auto prikolica i kamiona; Hale magacini satori i zavese; Usluzno krojenje i šivenje. Reč više o Luna cerade d.o.o. kompaniji. Luna cerade proizvodi.