• Srpski
  • English
  • Magyar

Uslužno krojenje i šivenje

U našem proizvodnom pogonu posedujemo posebne industrijske mašine za šivenje različitih materijala, od PVC cerada najvećih gramaža, pa do ostalih platnenih i drugih materijala koji se zbog svojih karakteristika i specifičnih oblika ne mogu variti vrelim vazduhom ili VF mašinom.

Krojenje i šivenje

Ovu vrstu usluge u glavnom pružamo kupcima sa već pripremljenim specifičnim zahtevom. Pored potreba u industriji, takodje krojimo i šijemo džakove za boks, sportske strunjače svih dimenzija, zaštitna vrata za viljuškare, uloške za bazene za navodnjavanje i mnogo toga po zahtevu naših kupaca.

 

Uslužno krojenje za inostranstvo

U poslednje vreme, naša firme sve više dobija upite i ponude za uslužno krojenje i šivenje za poznatog kupca iz inostranstva. Radi se o proizvodima od PVC cerade, akrilnog platna, impregniranog platna, razna keper platna i drugih materijala iz palete materijala koji se koriste u teškoj tekstilnoj industriji. Tu pre svega spadaju proizvodi za zaštitu robe prilikom transporta, dakle razne zaštitne navlake i vreće. Zaštitni prekrivači za čamce i druga plovila. Tenda akrilna platna, tende za čamce,  cerade i prekrivači za automobile. 

Cena uslužnog krojenja i šivenja

Cenu uslužnog krojenja i šivenja formiramo za svaki upit posebno, uzimajući razne parametre u obzir. pre svega, vrstu materijala, količinu kao i rokove isporuke.

 

Neki zanimljivi pojmovi za pretragu:   

sivenje
krojenje
vrata za vuljuškare
šivenje tenda platna
akrilno platno
zamena platna na tendi
šivenje cerada
šivenje cerada za čamce i glisere
uslužno šivenje
šivenje platna za suncobrane
šivenje po meri
šivenje Novi Sad
šivenje Beograd
šivenje navlaka za mašine
šivenje džakova za boks