Nadogradnja auto-prikolica i kamiona
Luna Cerade

Nadogradnja auto-prikolica i kamiona

Luna Cerade proizvodi / Nadogradnja auto-prikolica i kamiona

Šta su arnjevi?

Pod pojmom arnjeva se podrazumeva potkonstrukcija koja nosi ceradu. Uvek se montiraju na tovarni sanduk vozila. Izrađuju se od čeličnih cevi, a po zahtevu kupca mogu biti izradjeni i od ALU profila.

Arnjevi u krovnom delu se takodje mogu izradjivani od Alu cevi ili od pocinkovanih cevi, a sve u kombinaciji sa osnovnom čeličnom konstrukcijom koju čine vertikalni stubovi i bočni horizontalni stubovi, koji čine osnovu arnjeva.

Nestandardni arnjevi

Takođe, izradjujemo i netipične tj. nestandardne arnjeve za vozila koja imaju potrebu da prevoze gradjevinski materijal, cevi ili merdevine dužih gabarita od tovarnog sanduka, te je neophodno na prednjoj strani arnjeva ugraditi horizontalnu cev u visini kabine vozila, a na ceradi se napravi otvor, kroz koji se mogu provući elementi koji su duži od tovarnog sanduka.

Standardno proizvodimo dva tipa arnjeva: fiksne i demontažne.

Fiksni arnjevi

su zavareni u jednu celinu. Pomoću šrafova se učvršćuju u pod sanduka, a po potrebi se mogu skinuti na način da se otpuste šrafovi i potom se cela konstrukcija arnjeva može skinuti sa tovarnog sanduka. Ova varijanta je praktična kod vozila sa manjim tovarnim sanducima, kao i kod auto prikolica.

Kod osiguranja tereta po bočnim, prednjim i zadnjim stranama arnjeva ugrađuju se drvene ili po zahtevu kupca aluminijske letve. U zavisnosti od visine arnjeva, ugrađujemo 1,2 ili 3 reda letvi.

Demontažni arnjevi

Demontažni arnjevi su, kako i sama reč opisuje, oni arnjevi koji se po potrebi na jednostavan i lak način demontiraju. Demontažni arnjevi se u glavnom ugrađuju na manje auto prikolice. Demontažni arnjevi, omogućavaju korisniku da po potrebi i vrsti tereta koji prevozi lako i brzo demontira arnjeve zajedno sa ceradom.

Povezane teme


img
Šta su ljudi rekli o nama

Sjajna kompanija vrhunski proizvodi

Luna Cerade
Iskustva

“Odlicna saradnja korektna cena i sve u roku po dogovoru bravo !!!”

img
Zoran Buljic
Google Review

“Kamionska cerada isporucena u rekordnom roku. U milimetar tacna mera. Kvalitet za sada odlican! Takodje odlicna stampa na ceradi.”

img
Dušan Jotić
Google Review

“Zadovoljna sam uslugom, kvalitetom materijala i odnosom osoblja prema musteriji. Moja preporuka!!!”

img
Ljiljana Milovanovic
Google Review
bg

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt

Luna Cerade d.o.o. Novi Sad je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA Novi Sad. Tradiciju i iskustvo koje se nadograđivalo preko 70 godina sada želimo da unapredimo i prilagodimo modernim zahtevima tržišta. Dakle u našim rukama se nalazi znanje, sedamdesetogodišnje iskustvo i ogromna želja da se sve to uskladi i objedini kroz kvalitet proizvoda i usluga koje želimo da ponudimo našim klijentima...

Kontakt
Kontakt info

Lokacija: Milana Janića 29, Novi Sad, Srbija

Telefoni: +381 65 888 5530 +381 63 872 0809

Email: info@lunacerade.rs

Radno vreme: Pon-pet: 8:00 AM - 4:00 PM

docxfilePDF