Prekrivači i tende za čamce
Luna Cerade

Prekrivači i tende za čamce

Luna Cerade proizvodi / Prekrivači i tende za čamce

Zašto tende na čamcima, gliserima, brodovima?

Tende na čamcima, gliserima i brodovima služe za zaštitu od sunca pa i od kiše. Samim tim, što se čamac i gliser nalazi na vodi, materijali od kojih su izradjene tende za plovila moraju biti izuzetnog kvaliteta i posebne namene.

Tende su pod stalnim uticajem UV zraka, vetra, vode, a na moru i slane vode. Sve ovo, dovoljno govori da se pri izradi bimini tendi moraju koristiti najkvalitetniji materijali, renomiranih proizvodjača. Takodje i sav drugi prateći repro materijal... od mašinskog konca za šivenje, drikera, rajsferšlusa, pa i providne PVC Kristal folije.

Koristimo najkvalitetnije materijale, namenjene da traju dugo i adekvatno čuvaju vaše plovilo.

Zašto prekrivači za čamce, glisere, brodove?

Kada su u pitanju zaštitni prekrivači za čamce, oni služe za prekrivanje kompletnog plovila u periodu van sezone, ili dok je čamac, gliser ili brod privezan na vezu, a u glavnom dok je na obali ili privezan uz obalu. Služi da zaštiti čamac od zimskih uslova, snega i kiše.

Zaštitni prekrivači se u većini slučaja izradjuju od posebnog , za tu namenu PVC cerade koje je dosta lakša i “savitljivija” Po obodima prekrivača prošivena je guma ili kanap, kako bi se prekrivač pričvrstio uz ivice čamca.

Takođe, prekrivač može biti izrađen od posebnog akrilnog platna, koje se naziva nautičko platno. Nautičko platno, je kao što smo i rekli, akrilno platno koje je veoma slično akrilnom platnu za tende. Razlika je u dodatnom voskiranom sloju- impregnaciji koja služi za zaštiti od prokišnjavanja. Takođe, kvalitetna nautička platna, renomiranih proizvođača, imaju tkanja od niti koja su od teflona.

Povezane teme


img
Šta su ljudi rekli o nama

Sjajna kompanija vrhunski proizvodi

Luna Cerade
Iskustva

“Odlicna saradnja korektna cena i sve u roku po dogovoru bravo !!!”

img
Zoran Buljic
Google Review

“Kamionska cerada isporucena u rekordnom roku. U milimetar tacna mera. Kvalitet za sada odlican! Takodje odlicna stampa na ceradi.”

img
Dušan Jotić
Google Review

“Zadovoljna sam uslugom, kvalitetom materijala i odnosom osoblja prema musteriji. Moja preporuka!!!”

img
Ljiljana Milovanovic
Google Review
bg

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt

Luna Cerade d.o.o. Novi Sad je nastavila tradiciju najvećeg preduzeća za izradu proizvoda od ceradnog platna na prostorima bivše SFRJ, UŽAR OPREMA Novi Sad. Tradiciju i iskustvo koje se nadograđivalo preko 70 godina sada želimo da unapredimo i prilagodimo modernim zahtevima tržišta. Dakle u našim rukama se nalazi znanje, sedamdesetogodišnje iskustvo i ogromna želja da se sve to uskladi i objedini kroz kvalitet proizvoda i usluga koje želimo da ponudimo našim klijentima...

Kontakt
Kontakt info

Lokacija: Milana Janića 29, Novi Sad, Srbija

Telefoni: +381 65 888 5530 +381 63 872 0809

Email: info@lunacerade.rs

Radno vreme: Pon-pet: 8:00 AM - 4:00 PM

docxfilePDF