• Srpski
  • English
  • Magyar

Tende, suncobrani, letnjikovci

Tende služe kao zaštita od sunca, za dobijanje kvalitetnog hlada i sprečavaju ulazak toplote u vaš prostor. Budući da služe stalnoj zaštiti od kiše i sunca izrađuju se od visokokvalitetnog inpregniranog (akrilnog) platna poznatih evropskih proizvođača.

Platno propušta vazduh, a štiti od kiše i sunca, tako da stvara idealne uslove za odmaranje i uživanje na Vašim terasama ili baštama. Tende naravno ulepšavaju Vaš dom, terasu, ulaz ili poslovni prostor.

Tende kao sistem zaštite od sunca predstavljaju veoma praktični deo vanjske  opreme kojom se obezbeđuje prijatan ambijent i laka funkcionalnost.  Tende su, dugotrajna I najbolja zaštita od visokih temperatura, UV zraka,  pa i kiše.  

Montaža  tende   na objektu   može biti iznad prozora, vrata ili iznad  terase celom dužinom.  Tende mogu da se montiraju, sa pričvršćenim nosačima na zidu i na plafonu, što  omogućava olakšanu montažu i  mogućnost montaže tende na svakoj lokaciji. 

Tende mogu biti različitog dizajna i oblika, potpuno prilagođene Vašim zahtevima i potrebama.

 

Ugostiteljski objekti

Kada su u pitanju ugostiteljski objekti, tende su postale neizbežan detalj  svakog lokala, terase ili bašte kafića i restorana. Svojim lepim i atraktivnim dizajnom, tende objektu pružaju ne samo zaštitu od sunca pa i kiše, već predstavljaju i odličnu dekoraciju objekta. Takođe tende omogućavaju sjajan način i priliku za reklamiranje i isticanje firme, ugostiteljskog objekta i drugih komercijalnih objekata. 

Ugradnjom ali i  automatizacijom tendi smanjujete troškove klimatizacije u poslovnim i javnim objektima, tržnim i zabavnim centrima, kao i u individualnim domovima. 

U prostorije gde su ugradjeni klima uređaji,  tenda može da uštedi i do 35% potrošene električne energije.

U zavisnosti od svojih želja, potreba ali i tehničkih mogućnosti i uslova za montažu, klijent ima mogućnost da izabere različite tipove tendi,  od klasičnih, polu kružnih i fiksnih  pa sve do kasetnih tendi i to u preko 100 različitih dezena akrilnog  i PVC   platna  koje imamo u ponudi.

Za tende koje imamo u ponudi, upravljanje tendom može biti manuelno, a po zahtevu kupca može biti i elektromotorno sa daljinskim upravljačem.

Takođe imamo i opcionu ponudu instalacije meteorološke stanice sa senzorima za vetar.

Za dodatne informacije možete nam se obratiti u svakom trenutku putem telefona ili putem našeg sajta (kontakt formular).  Potrudićemo se   da vam ponudimo najbolje tehničko, ali i estetsko rešenje  u odnosu na  vaš konkretan zahtev. Ponudićemo vam  rešenje za izradu tende, koje će se najbolje uklopiti u vaš ambijent,  a koje neće narušiti funkcionalnost.

Svi naši proizvodi  pokriveni su garancijom i  servisom, kao i stalnom korisničkom podrškom.

Tende, cena

Cene tendi iz naše  ponude se formiraju na osnovu svakog pojedinačnog zahteva klijenta, a u skladu sa željama klijenta i tehničkom kao i idejnom rešenju koje naš tim može da ponudi, uzevši u obzir sve tehničke i prostorne specifičnosti.

Trudili smo se da napravimo savršeni balans između vrhunskih materijala za izradu tendi koje imamo u ponudi, višegodišnje garancije i krajnje pristupačne i prihvatljive  cene.

Svaka tenda i svaki objekat kao i mesto za montažu  su specifični  i samim tim svaka tenda ima svoju specifičnu cenu.

 

Mogućnost izrade natpisa i reklama, brendiranje.

Naše tende mogu biti pokretne i fiksne.

Od pokretnih tendi u punudi imamo:

- Kupolaste tende

- Polukružne tende

- Loptaste tende

- Ravne tende

- Kose tende

- Vertikalne tende

 

Pokretne tende imaju više mogućnosti upravljanja i to: ručno, elektromotor (prekidač, daljinski upravljač), kombinacija (elektro motor, ručno)

 

Fiksne tende koje Vam nudimo su:

-Ravne tende

-Kružne tende

-Polukružne tende

-Jedra

-Tunel tende

 

Mi vršimo servis svih tipova tendi!

- Zamena platna na tendama

- Zamena ruku na tendama

- Zamena lukova na tendama

- Zamena aluminijumskih profila na tendama

- Zamena reduktora

- Šivenje platna za tende i suncobrane

- Varenje PVC platna i providnih folija

 

PAVILJONI, GAZEBO TENDE I LETNJE BASTE

Paviljone, Gazebo tende i letnje bašte za lokale, kao i dvorišne letnjikovce izradjujemo po zahtevu kupca u skladu sa mogućnostima koji su uslovljeni lokacijom budućeg obekta. Konstrukcija od kojih se izgradjuju, može biti od čeličnih profila, alu profila ili drveta. Pokrivno platno može biti pamučno, akrilno, impregnirano platno ili PVC ceradno platno specifične namene.